Hookies Communications is een communicatiebedrijf gevestigd in het Zuid-Hollandse Oegstgeest. Deze eenmanszaak, die sinds 1 oktober 2003 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staat, wordt gedreven door drs. Martin Hoekstra.

Na een carrière van ruim elf jaar in de journalistiek (dagbladen, weekbladen en tijdschriften) en een periode van bijna drie jaar als persvoorlichter/redacteur bij de Stichting Floriade 2002, die in 2002 de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade in de Haarlemmermeer organiseerde, besloot Hoekstra om voor zichzelf te gaan beginnen.

In deze magere economische tijden zoeken bedrijven naar mogelijkheden om kosten te besparen. Een van die opties is om werk uit te besteden. Zoals werk op het gebied van communicatie, waar Hoekstra veel kennis van heeft. In het nog korte bestaan van Hookies Communications hebben diverse opdrachtgevers het bedrijf van Hoekstra al weten te vinden. Meer informatie over de opdrachtgevers kunt u hier lezen.Hoekstra legt zich vooral toe op het geschreven woord. Hij schrijft zelf teksten, maar ook teksten redigeren en eindredactiewerk verrichten is hem niet vreemd. U kunt profiteren van zijn jarenlange ervaring en staat van dienst.

Daarnaast weet Hoekstra ook meer dan voldoende hoe u zichzelf of uw bedrijf bij zo veel mogelijk journalisten onder de aandacht kunt brengen. Een uitgebreid persbestand, zowel qua adressen als qua mailcontacten, staat daar garant voor.

Voor andere vormen van communicatie, zoals het regelen en plaatsen van advertenties, het schrijven van communicatieplannen en het meedenken over en geven van communicatieadvies, kunt u ook bij Hookies Communications terecht.